Eskiçarşı’dan Selim Kurtulan’a vefa ziyareti
Eskiçarşı’dan Selim Kurtulan’a vefa ziyareti
TRİBÜNLERİN KARDEŞLİĞİ KANSERİ YENECEK
Gebzespor’un itici gücü Eskiçarşı, akciğer kanseri teşhisiyle zorlu bir tedavi sürecine giren Bursaspor’un efsane amigosu ve Teksas grubu lideri Selim Kurtulan’ı ziyaret ederek “Yanındayız” mesajı verdi.
Tribün dünyası, rekabeti bir kenara bırakıp vefa ve kardeşlik sofrasında buluştu. Gebzespor’un sadık taraftar grubu Eskiçarşı, amansız hastalıkla mücadele eden Bursaspor tribünlerinin sembol ismi Selim Kurtulan’ı yalnız bırakmadı. Akciğer kanseri tedavisi süren Kurtulan’a yapılan bu anlamlı ziyaret, sadece bir geçmiş olsun dileği değil, aynı zamanda tribünlerin sarsılmaz kardeşliğinin bir nişanesi oldu.
“BU MAÇI DA KAZANACAKSIN SELİM ABİ!”
Ziyaret sırasında Selim Kurtulan ile yakından ilgilenen Eskiçarşı grubu, efsane lidere moral depoladı. Eskiçarşı taraftar grubu lideri Ramazan Esen, Kurtulan’ın bu hastalığı da tıpkı tribündeki zorlu maçlar gibi galibiyetle bitireceğine inandıklarını belirterek, “Selim Kurtulan bizim için sadece bir tribün lideri değil, bir ekoldür. Onun azmi ve direnciyle bu hastalığı yenerek yeniden sağlığına kavuşacağına şüphemiz yok. Gebze’den Bursa’ya uzanan bu gönül bağımızla her zaman yanındayız” dedi.

MOR-BEYAZ VE YEŞİL-BEYAZ EL ELE
Hastalık haberinin ardından camiada derin üzüntü yaratan Selim Kurtulan, Gebzeli taraftarların bu sürpriz ziyaretiyle büyük moral buldu. Eski günlerin ve tribün anılarının tazelendiği buluşmada, sporun sadece skordan ibaret olmadığı, asıl meselenin zor günde omuz omuza durmak olduğu bir kez daha kanıtlandı. Eskiçarşı üyeleri, Selim Kurtulan’ın bir an önce iyileşip tribünlerdeki yerine dönmesini beklediklerini ifade ederek Bursa’dan ayrıldı.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.