Hüseyinçelebi’nin yerine Bilgin Altay geliyor

SİYASET 13.05.2026 - 12:00, Güncelleme: 13.05.2026 - 14:25
 

Hüseyinçelebi’nin yerine Bilgin Altay geliyor

Hüseyinçelebi’nin yerine Bilgin Altay geliyor
Gebze Belediyesi’nde mali ve idari işleyişin kalbi sayılan beş önemli müdürlükten sorumlu olan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hüseyinçelebi görevinden istifa etti. Boşalan bu stratejik koltuğa Bilgin Altay’ın atanacağı öğrenildi. Gebze Belediyesi yönetim kademesinde önemli bir kan değişimi yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak görevinden ayrıldığını duyuran Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hüseyinçelebi’nin istifası belediye koridorlarında geniş yankı uyandırdı. Hüseyinçelebi, belediyenin işleyişinde kritik öneme sahip olan Mali Hizmetler, Gelirler, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Destek Hizmetleri ile Zabıta Müdürlüğü birimlerinin tamamından sorumlu olarak adeta belediyenin idari ve mali yükünü sırtlayan isimlerden biriydi. KOLTUĞUN YENİ SAHİBİ BİLGİN ALTAY Belediyenin tüm bütçe yönetimi, personel yapılanması ve denetim mekanizmalarını koordine eden bu beşli yapının yönetimindeki değişimle birlikte, yeni yol haritası da şekillenmeye başladı. Edinilen bilgilere göre, Ahmet Hüseyinçelebi’den boşalan belediye başkan yardımcılığı koltuğunun yeni sahibi Bilgin Altay olacak. Gebze Belediyesi’nin en yoğun birimlerini devralacak olan Altay’ın, önümüzdeki günlerde resmi olarak göreve başlaması ve belediyenin stratejik müdürlüklerini yönetmesi bekleniyor.
Hüseyinçelebi’nin yerine Bilgin Altay geliyor

Gebze Belediyesi’nde mali ve idari işleyişin kalbi sayılan beş önemli müdürlükten sorumlu olan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hüseyinçelebi görevinden istifa etti. Boşalan bu stratejik koltuğa Bilgin Altay’ın atanacağı öğrenildi.

Gebze Belediyesi yönetim kademesinde önemli bir kan değişimi yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak görevinden ayrıldığını duyuran Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hüseyinçelebi’nin istifası belediye koridorlarında geniş yankı uyandırdı. Hüseyinçelebi, belediyenin işleyişinde kritik öneme sahip olan Mali Hizmetler, Gelirler, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Destek Hizmetleri ile Zabıta Müdürlüğü birimlerinin tamamından sorumlu olarak adeta belediyenin idari ve mali yükünü sırtlayan isimlerden biriydi.

KOLTUĞUN YENİ SAHİBİ BİLGİN ALTAY

Belediyenin tüm bütçe yönetimi, personel yapılanması ve denetim mekanizmalarını koordine eden bu beşli yapının yönetimindeki değişimle birlikte, yeni yol haritası da şekillenmeye başladı. Edinilen bilgilere göre, Ahmet Hüseyinçelebi’den boşalan belediye başkan yardımcılığı koltuğunun yeni sahibi Bilgin Altay olacak. Gebze Belediyesi’nin en yoğun birimlerini devralacak olan Altay’ın, önümüzdeki günlerde resmi olarak göreve başlaması ve belediyenin stratejik müdürlüklerini yönetmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.