“Kadınlar bir araya geldiğinde değişim kaçınılmazdır”

SİYASET 10.10.2025 - 14:59, Güncelleme: 10.10.2025 - 14:59
 

“Kadınlar bir araya geldiğinde değişim kaçınılmazdır”

CHP’Lİ KADINLARDAN GÜÇLÜ BİRLİKTELİK MESAJI:
CHP Kocaeli İl Kadın Kolları, haftalık olağan toplantısını CHP Kocaeli İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdi. İl Kadın Kolları Başkanı Av. Merve Tüysüz’ün liderliğinde düzenlenen toplantıda, ülke gündeminde kadının yeri, toplum içindeki rolü ve güçlenmesi adına atılacak adımlar kapsamlı şekilde ele alındı. Toplantıda kadınların sosyal, ekonomik ve siyasi alanlarda daha etkin rol alabilmesi için yapılabilecek çalışmalar değerlendirilirken, geleceğe yönelik planlamalar da masaya yatırıldı. Başkan Tüysüz, değişimin ve toplumsal dönüşümün en önemli itici gücünün kadınlar olduğunu vurgulayarak, “Ortak hedefler doğrultusunda kadınlar bir araya geldiğinde değişim kaçınılmazdır. Biz de bu bilinçle hareket ediyor, kadınların gücünü her alanda hissettirecek adımlar atıyoruz” dedi. Çevre bilinci ve topluma fayda sağlayacak projelerin de konuşulduğu toplantıda, kadınların sadece siyasette değil, hayatın her alanında söz sahibi olması gerektiği vurgulandı. Kadın kollarının yeni dönem hedefleri arasında, kadın istihdamını artıracak projeler, sosyal destek çalışmaları ve çevreyi korumaya yönelik farkındalık kampanyaları da yer aldı. HABER: KÜBRA AKAR
CHP’Lİ KADINLARDAN GÜÇLÜ BİRLİKTELİK MESAJI:

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları, haftalık olağan toplantısını CHP Kocaeli İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdi. İl Kadın Kolları Başkanı Av. Merve Tüysüz’ün liderliğinde düzenlenen toplantıda, ülke gündeminde kadının yeri, toplum içindeki rolü ve güçlenmesi adına atılacak adımlar kapsamlı şekilde ele alındı. Toplantıda kadınların sosyal, ekonomik ve siyasi alanlarda daha etkin rol alabilmesi için yapılabilecek çalışmalar değerlendirilirken, geleceğe yönelik planlamalar da masaya yatırıldı. Başkan Tüysüz, değişimin ve toplumsal dönüşümün en önemli itici gücünün kadınlar olduğunu vurgulayarak, “Ortak hedefler doğrultusunda kadınlar bir araya geldiğinde değişim kaçınılmazdır. Biz de bu bilinçle hareket ediyor, kadınların gücünü her alanda hissettirecek adımlar atıyoruz” dedi. Çevre bilinci ve topluma fayda sağlayacak projelerin de konuşulduğu toplantıda, kadınların sadece siyasette değil, hayatın her alanında söz sahibi olması gerektiği vurgulandı. Kadın kollarının yeni dönem hedefleri arasında, kadın istihdamını artıracak projeler, sosyal destek çalışmaları ve çevreyi korumaya yönelik farkındalık kampanyaları da yer aldı.

HABER: KÜBRA AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.