KOCAELİ’DE ÇAYA VE KAHVEYE ZAM GELİYOR!

KOCAELİ 12.01.2022 - 16:47, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

KOCAELİ’DE ÇAYA VE KAHVEYE ZAM GELİYOR!

KOCAELİ’DE ÇAYA VE KAHVEYE ZAM GELİYOR!
Kocaeli Kahveciler Odası, kahvehanelerde içilen çay ve Türk kahvesi için zam başvurusunda bulundu. Yeni tarifeye göre kahvehanelerde 2 TL olan çay 3 TL’ye, 4.5 TL’den satılan Türk kahvesi ise 9 TL’ye satılacak. Üst üste gelen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Kocaeli Kahveciler Odası yeni yıl itibariyle yeni fiyat tarifesini belirledi. Buna göre yeni fiyatlar 15 Ocak’tan itibaren geçerli olacak. Oda Başkanı Erdoğan Göçer, yeni tarife ile ilgili dilekçesini Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanlığına sundu. Dilekçede Göçer, “Kocaeli Kahveciler Esnaf Odamıza bağlı olan esnaflarımızın su, elektrik, tüp, doğalgaz, çay ve şeker zamlarından etkilendiği ekonomik olarak zorlandıkları tespit edilmiş olup çay fiyatlarının yeniden düzenlenebilmesi hususunda gereğini arz ederim” ifadelerine yer vererek belirledikleri yeni fiyat tarifesini de paylaştı. Başkan Göçer, “Pandemi döneminin en çok etkilediği meslek olan kahvehane işletmeciliği ayakta zor duruyor. Meslektaşlarımız para kazanamaz duruma geldi. Yeni yılda öngörülen bir tarifemiz var. Bizi tam anlamıyla kurtaracak bir tarife olmasa da vatandaşın alım gücünü de göz önünde bulundurarak bir çalışma yaptık” dedi. Yeni tarife, Birlik tarafından onay alınca 15 Ocak Cumartesi gününden itibaren kahvelerde 2 TL’ye satılan çay 3 TL’ye, 4,5 TL’den satılan Türk kahvesi ise 9 TL’ye yükselecek.
KOCAELİ’DE ÇAYA VE KAHVEYE ZAM GELİYOR!

Kocaeli Kahveciler Odası, kahvehanelerde içilen çay ve Türk kahvesi için zam başvurusunda bulundu. Yeni tarifeye göre kahvehanelerde 2 TL olan çay 3 TL’ye, 4.5 TL’den satılan Türk kahvesi ise 9 TL’ye satılacak.

Üst üste gelen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Kocaeli Kahveciler Odası yeni yıl itibariyle yeni fiyat tarifesini belirledi. Buna göre yeni fiyatlar 15 Ocak’tan itibaren geçerli olacak. Oda Başkanı Erdoğan Göçer, yeni tarife ile ilgili dilekçesini Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanlığına sundu. Dilekçede Göçer, “Kocaeli Kahveciler Esnaf Odamıza bağlı olan esnaflarımızın su, elektrik, tüp, doğalgaz, çay ve şeker zamlarından etkilendiği ekonomik olarak zorlandıkları tespit edilmiş olup çay fiyatlarının yeniden düzenlenebilmesi hususunda gereğini arz ederim” ifadelerine yer vererek belirledikleri yeni fiyat tarifesini de paylaştı. Başkan Göçer, “Pandemi döneminin en çok etkilediği meslek olan kahvehane işletmeciliği ayakta zor duruyor. Meslektaşlarımız para kazanamaz duruma geldi. Yeni yılda öngörülen bir tarifemiz var. Bizi tam anlamıyla kurtaracak bir tarife olmasa da vatandaşın alım gücünü de göz önünde bulundurarak bir çalışma yaptık” dedi. Yeni tarife, Birlik tarafından onay alınca 15 Ocak Cumartesi gününden itibaren kahvelerde 2 TL’ye satılan çay 3 TL’ye, 4,5 TL’den satılan Türk kahvesi ise 9 TL’ye yükselecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.