MHP Dilovası’ndan paylaşma ve dayanışma seferberliği
MHP Dilovası’ndan paylaşma ve dayanışma seferberliği
MHP Dilovası’ndan paylaşma ve dayanışma seferberliği
MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan ve KAÇEP yönetimi, Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan erzak kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak paylaşma ve dayanışma seferberliği başlattı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Teşkilatı, mübarek Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmadı. İlçe Başkanı Yusuf Turhan’ın öncülüğünde, ilçe yöneticileri ve Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Sema Tonbuloğlu’nun katılımıyla kapsamlı bir yardım organizasyonu gerçekleştirildi. Dilovası’ndaki mahallelerde kapı kapı gezen MHP heyeti, hazırlanan Ramazan kolilerini ailelere bizzat teslim ederek sofralara konuk oldu. Yapılan erzak dağıtımına ilişkin değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Yusuf Turhan, her kapıda karşılaştıkları tebessümün kendileri için en büyük motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Ramazan ayının rahmet ve bereketini hemşehrileriyle paylaşmanın huzurunu yaşadıklarını belirten Turhan, bu müstesna zaman diliminde kardeşlik duygularını pekiştirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Teşkilat mensupları, ziyaretler sırasında vatandaşların taleplerini de yerinde dinleme imkânı buldu.

SOSYAL YARDIMLAR ARALIKSIZ SÜRECEK
Yusuf Turhan, açıklamasında yardımlaşmanın önemine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi: “Ramazan ayı; birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendiren mübarek bir aydır. Bu bilinçle ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya, gönüller arasında köprü kurmaya gayret ediyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız hayırları kabul eylesin. Bu mübarek ayın ilçemize, milletimize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyoruz.” MHP Dilovası İlçe Teşkilatı yetkilileri, erzak dağıtımının sadece bir başlangıç olduğunu ve Ramazan ayı boyunca sosyal yardımlaşma faaliyetlerinin farklı alanlarda da aralıksız devam edeceğini bildirdi. “Gönül seferberliği” sloganıyla hareket eden teşkilatın, bayram öncesinde de benzer saha çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.


Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.