Talus’tan Özgür Özel’e sert tepki
Talus’tan Özgür Özel’e sert tepki
Talus’tan Özgür Özel’e sert tepki
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanına yönelik sözlerini eleştirerek, “Bu saldırgan tutum milletimizin iradesine saygısızlıktır” dedi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ifadelerine sert tepki gösterdi. Talus, Özel’in açıklamalarında yakışıksız ve seviyesiz bir üslup kullandığını, bunun siyaset diline yakışmadığını söyledi. Milletin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanına yöneltilen bu söylemlerin yalnızca şahsına değil, aynı zamanda milletin iradesine de saygısızlık anlamına geldiğini belirten Talus açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaptığı son açıklamada Cumhurbaşkanımıza yönelik yakışıksız ve seviyesiz ifadeler kullanarak, siyaset diline yakışmayan bir üslup sergilemiştir. Milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanına yöneltilen bu saldırgan tutum, sadece şahsına değil, aynı zamanda milletimizin iradesine de saygısızlıktır.
“BU MİLLET, GEREKEN CEVABI YİNE SANDIKTA VERECEKTİR”
Partisinin içine düştüğü siyasi çıkmaz karşısında çaresiz kalan Özel, panik halinde hakaret ve iftira diline sarılmakta; böylece hem siyasetin itibarına, hem de kendi partisinin geleceğine zarar vermektedir. Ülkenin meselelerine çözüm üretmek yerine, kutuplaştırıcı söylemlerle gündem değiştirmeye çalışan bu yaklaşım, milletimizin beklentilerinden uzaktır. Bizler, Cumhurbaşkanımızın hukukunu ve makamın saygınlığını, demokrasi ve hukuk ilkelerinden ayrılmadan, milletimizin emanetine sahip çıkarak korumaya devam edeceğiz. Bu millet, seviyesiz dil ve üslup üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara gereken cevabı yine sandıkta verecektir.
HABER: YAĞMUR SIR DURUR
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.