CHP Kocaeli’de ilçe başkanları toplantısı
CHP Kocaeli’de ilçe başkanları toplantısı
CHP Kocaeli’de ilçe başkanları toplantısı
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, ilçe teşkilatlarının katılımıyla İlçe Başkanları Toplantısı düzenledi. CHP Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan’ın başkanlığında il başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda, ilçe örgütlerinin yürüttüğü çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıda, ilçelerde devam eden örgütsel faaliyetler, saha çalışmaları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan programlar hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantıda ilçe başkanları, görev yaptıkları bölgelerde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verirken, vatandaşlardan gelen talepler ve yerel gündeme ilişkin değerlendirmelerini de paylaştı.

ORTAK YOL HARİTASI MASAYA YATIRILDI
CHP Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan, toplantıda ilçe başkanlarının görüş ve önerilerini dinleyerek önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar üzerinde değerlendirmelerde bulundu. Kent genelinde yürütülecek çalışmaların koordineli şekilde sürdürülmesi ve örgütsel yapının daha da güçlendirilmesi yönünde fikir birliği sağlandığı belirtildi. Toplantıya ilişkin açıklama yapan İl Başkanı Erdem Arcan, örgütlü mücadelenin önemine dikkat çekerek, “İlçe Başkanları Toplantımızı il başkanlığımızda gerçekleştirdik. Toplantımızda ilçelerimizde yürütülen örgütsel çalışmalar, saha faaliyetleri ve önümüzdeki döneme ilişkin yol haritamız üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

“HALKIN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”
Arcan, ilçe başkanlarının görüş ve önerilerinin toplantıya önemli katkı sunduğunu belirterek, vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeye yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade etti. CHP örgütlerinin kent genelinde vatandaşlarla temaslarını artırarak sürdüreceğini kaydeden Arcan, yerel ve genel gündeme ilişkin çalışmaların da kararlılıkla devam edeceğini söyledi. Toplantının ardından yapılan açıklamada, parti içerisinde birlik ve dayanışma ruhunun güçlendirilmesine vurgu yapıldı. Arcan, “Birlik, dayanışma ve ortak mücadele anlayışıyla; örgütümüzün gücünü büyütmeye, halkımızın sorunlarına çözüm üretmeye ve partimizi iktidara taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. KÜBRA AKAR


Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.